Ευχαριστήριο προς τους συγχωριανούς μας

08/04/2021

Αγαπητοί συγχωριανοί θέλω να σας ευχαριστήσω από εδώ, από τούτο το καραούλι του χωριού μας εκ μέρους όλων των παιδιών του Δ.Σ. της ‘’Ένωσης ‘’ και προσωπικά για την συμπαράσταση, εμπιστοσύνη και στήριξη που έχουμε λάβει από όλους εσάς. Μας δίνεται δύναμη, και κυρίως στα νέα παιδιά που με όρεξη προσπαθούν το καλύτερο για το χωριό μας. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τα καινούρια μέλη, τα οποία με χαρά γράφτηκαν στην  ‘’Ένωση ‘’ και ελπίζουμε και σε νέες εγγραφές μελών ώστε σιγά σιγά να δυναμώσει και άλλο ο σύλλογος μας. Δυστυχώς φέτος, για τους λόγους που όλοι ξέρουμε αναβλήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση αλλά παρόλο την δύσκολη εποχή που διανύουμε πιστεύω σε όλους εσάς. Με την βοήθεια, την γνώμη και την συμμετοχή όλων μας μπορούμε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλό του τόπου μας. Μέσα σε ένα χρόνο, και παρόλο την δύσκολη εποχή που διανύουμε, καταφέραμε να κάνουμε τούτα τα λίγα και όμορφα έργα στο χωριό μας, πάντα με την οικονομική ενίσχυση αλλά και με την προσωπική εργασία των χωριανών μας.

Όμως έχουμε πολλά ακόμη.

  • Στο καραούλι τούτο που ΄΄κάθομαι΄΄ χρειάζεται πλακόστρωση και γιατί όχι και σκέπαστρο.
  • Να αναδείξουμε το πέτρινο γεφύρι στο Κοσμόρεμα
  • Να γίνει πλακόστρωση στην Σκρεκόβρυση καθώς επίσης να τοποθετηθούν και γούρνες.
  • Να αναδείξουμε το Σκρεκέικο αλώνι καθώς το συγκεκριμένο αλώνι είναι στο κέντρο του χωριού και σε συνδυασμό με την Σκρεκόβρυση πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα θα μας ικανοποιήσει όλους.
  • Η ανακαίνιση του μαγαζιού στην πλατεία του χωριού μας, ίσως το σημαντικότερο όλων.

Όλα τα παραπάνω κατόπιν συνεννόησης με τον πρόεδρο της Κοινότητας μας.Όπως σας ανέφερα και παραπάνω διανύουμε μία δύσκολη εποχή αλλά πιστεύω ότι με αγάπη, θέληση, την οικονομική αλλά και προσωπική βοήθεια όλων μας θα τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί μπορούμε.

Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς, να έχουμε όλοι υγεία και προσωπική ευτυχία και με το καλό σύντομα να ανταμώσουμε όλοι μαζί.

                                                                                                     Αποστολοπούλου Χαρίκλεια   

Ταμίας Δ.Σ. της ‘’Ένωσης Δαφναίων‘’

Leave Comment