Ετήσια ΓΣ 2023

03/07/2023

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ – ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στην ταβέρνα ‘’Το Κάτι Άλλο’’ στο Χαϊδάρι η ετήσια Γενική Συνέλευση – Κοπή της πίτας και οι Αρχαιρεσίες της Ένωσης.

Ο Πρόεδρος κ. Διαμαντής Αθανάσιος εκ μέρους του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου καλωσόρισε τα μέλη της Ένωσης που παραβρέθηκαν και ευχήθηκε τα καλύτερα για το 2023.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου αφού διαπίστωσε την απαιτούμενη σύμφωνα με το καταστατικό απαρτία κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Συνέλευσης και πρότεινε για Πρόεδρο της συνέλευσης τον κ. Δρόσο Αλαφογιάννη ο οποίος έγινε ομόφωνα δεκτός από όλα τα μέλη.

Ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης αφού πήρε τον λόγο, ευχήθηκε σε όλα τα μέλη και ανάγνωσε τα θέματα ημερήσιας διάταξης.

Στην συνέχεια εκλέχθηκε η Εφορευτική Επιτροπή για την διεξαγωγή των Αρχαιρεσιών και ο Πρόεδρος κ. Διαμαντής Αθανάσιος παρουσίασε τους υποψήφιους για το νέο Δ.Σ. στα μέλη της συνέλευσης.

Κατόπιν αναγνώσθηκε ο οικονομικός απολογισμός του 2022 και η έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής. Στην συνέχεια κατατέθηκε ο προϋπολογισμός του 2023 ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα από την Γενική Συνέλευση.

Στην συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και κάθε μέλος έλαβε το κομμάτι του. Στα κομμάτια που μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους υπήρχαν τρία ‘’φλουριά’’ τα οποία αντιστοιχούσαν σε τρία δώρα.

Τέλος διεξήχθησαν οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής για την τριετία 2023-2025 και η Εφορευτική Επιτροπή μετά την διαλογή των ψήφων ανακοίνωσε τα αποτελέσματα.

Εκλέχθηκαν με τον αριθμό ψήφων που έλαβαν :

Για το επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο οι:

Διαμαντής Αθανάσιος του Δημητρίου, Αποστολοπούλου Χαρίκλεια του Νικολάου, Παπανδρέου Μαρία του Ανδρέα, Ζουρελίδης Συμεών, Διαμαντή Μαρία του Παναγιώτου, Ράπτης Γεράσιμος, Φιλίππου Δημήτριος του Σταμάτη  και επιλαχόυσα η Καραίσκου Φωτεινή.

Για την τριμελή Ελεγκτική Επιτροπή οι:

Μαρπίνη Διονυσία του Ευάγγελου, Αλαφογιάννης Δρόσος του Δημητρίου,  Διαμαντής Νικόλαος του Γεωργίου και επιλαχούσα η Κυλάφη Χρυσούλα του Χρίστου.

Μετά το πέρας της συνελεύσεως και των αρχαιρεσιών ακολούθησε γλέντι και χορός.

Για το ανερχόμενο Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Διαμαντής Αθανάσιος